Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015



                        
 2ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας
Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ






Αγώνας 12 Χλμ.
Αγώνας 5 Χλμ.
Παιδικός αγώνας 1 Χλμ.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, διοργανώνει και προκηρύσσει τον 2ο Λαϊκό Δρόμο 12 Χλμ, με ταυτόχρονους αγώνες 5 Χλμ. και 1 Χλμ. για παιδιά.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 12 Χλμ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) – κάτωθι υψηλής γέφυρας– ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο υψηλής γέφυρας – Γλύφα – Λεωφόρος Αθηνών – Παλαιά γέφυρα – Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 5 Χλμ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατόδρομος) – κάτωθι υψηλής γέφυρας) – Αυλίδας – Μπέλλου – Ευβοίας (επιστροφή) – Αντιγόνου – Καραγιάννη – Παπαστρατή – Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας. Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου -  Αγγελή Γοβιού -  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα)
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. για τα Λύκεια, 10:05 π.μ. για τα Γυμνάσια και 10:10 π.μ. για τα Δημοτικά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.
Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και  απαιτείται  υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Προεγγραφές : δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου σας με υπεύθυνη δήλωση γονέα.
Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι  εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 08:00-09:30) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 12 ΧΛΜ.
Για άνδρες
18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
41-55
56+

Για γυναίκες
18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
41-55
56+
Θα δοθούν κύπελλο στον πρώτο νικητή, μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα για όλους.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 5 ΧΛΜ.
Για άνδρες
18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
41-55
56+

Για γυναίκες
18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
41-55
56+
Θα δοθούν κύπελλο στον πρώτο νικητή, μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα για όλους.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.
Στους τρείς πρώτους νικητές Αγοριών – Κοριτσιών κάθε εκπαιδευτικής Βαθμίδας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του αγώνα www.laikosagonasxalkidas.gr όπως επίσης και φωτογραφίες και πληροφορίες για τον αγώνα.




ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχουν γιατροί που θα παρακολουθούν την εξέλιξη του.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Σταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι σε σημεία της διαδρομής.
Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα και να μας καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα τρέξουν αποκλειστικά με ευθύνη των κηδεμόνων τους.


ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για καλύτερη οργάνωση του αγώνα εγγραφές συμμετοχής θα γίνονται στο e-mail : laikosagonasxalkidas@gmail.com με αποστολή της επισυναπτόμενης αίτησης και την απόδειξη πληρωμής της συμμετοχής, στους λογαριασμούς
Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
Επίσης καθημερινές εγγραφές από της 10 Φεβρουαρίου 2015  στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15 – Παραλία Χαλκίδας) ΔΟΑΠΠΕΧ στο τμήμα Αθλητισμού στο ισόγειο από τις 10:00 έως 13:00

Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ. τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»,  για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου, και φορητού μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών Riester Ri-Vital.

 ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ

Την παραμονή του αγώνα Σάββατο 25 Απριλίου θα γίνει παραλαβή του Αριθμού Συμμετοχής και το τσιπάκι χρονομετρησης για τους αθλητές-τριες και θα γίνουν εγγραφές στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15 – Παραλία Χαλκίδας) ΔΟΑΠΠΕΧ στο τμήμα Αθλητισμού στο ισόγειο από τις 10:00 έως 13:00 και από τις 18:00 έως 20:00.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες
Παρακαλούνται οι φίλοι δρομείς να σεβαστούν τις υποδείξεις της διοργάνωσης και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στα σημεία που θα υποδείξει η διοργάνωση κατά την προσέλευση.


Συμμετέχουν επικουρικά

Η Τροχαία Περιφέρειας
Οι  Σαμαρείτες Ευβοίας
Οι Αθλητικοί Σύλλογοι Ν. Ευβοίας
Μέλη του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ευβοίας

Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και θα είναι σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Για πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στους:
Γλωσσιώτη Απόστολο     6939899119
Γκούνης Φώτης               6984556622
Ντάρλα Αναστάσιο          6977601011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ



        Ο Πρόεδρος                                                                 Η Πρόεδρος
Σ.Π.ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ                                   ΔΟΑΠΠΕΧ


       Ντάρλας Αναστάσιος                                                    Ζλακώνη Λίλιαν




2Ος ΛΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ:___________________________________________
ΟΝΟΜΑ:______________________________________________
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:______________________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:______________________________
ΦΥΛΟ:_______________________________________________
ΤΗΛ.:________________________________________________
ΚΙΝΗΤΟ:_____________________________________________
ΣΥΛΛΟΓΟΣ:__________________________________________
ΑΓΩΝΑΣ: 12ΚΜ______ 5ΚΜ______ 1ΚΜ_______
Το ποσό των δέκα (10€) θα πρέπει να κατατεθεί ονομαστικά στις τράπεζες:  Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης» και να αποσταλεί η απόδειξη μαζί με την αίτηση στο e-mail : laikosagonasxalkidas@gmail.com
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Συμμετέχω στον αγώνα δρόμου 12 χλμ , 5 χλμ και 1 χλμ. με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο.
Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και την προκήρυξη γενικότερα και την αποδέχομαι.       
Για τον παιδικό αγώνα 1 χλμ. θα πρέπει να υπογράψουν οι κηδεμόνες.
 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ………………………………………………………………………..

Ο/Η ΑΙΤΩΝ


………………………