Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δικαιολγητικά Υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ 2011

 Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στην Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αστυνομική ταυτότητα.
  2. Ταυτότητα Υποψηφίου Πανελληνίων Εξετάσεων.
  3. Δύο (2) μικρές πρόσφατες φωτογραφίες.
  4. Ακτινογραφία Θώρακα με γνωμάτευση.
  5. Καρδιογράφημα, με γνωμάτευση.
  6. Βεβαίωση οπτικής οξύτητας.
  7. Bεβαίωση από Δερματολόγο ότι δεν πάσχουν από δερματολογικό νόσημα ( Μόνο   για όσους θα αγωνιστούν στο αγώνισμα της Κολύμβησης).


   Η Ακτινογραφία Θώρακα, το Καρδιογράφημα, η Βεβαίωση Οπτικής Οξύτητας και η βεβαίωση του δερματολόγου πρέπει να είναι από νοσηλευτικό ίδρυμα του δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ιατρό του δημοσίου ή ιδιώτη ιατρό.

Τα αγωνίσματα είναι:


α) Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 6 kgr για τα αγόρια και 4 kgr για τα κορίτσια)
β) Άλμα σε Μήκος απλούν.
γ) Δρόμος 400 μέτρα για τα αγόρια  και   200 μέτρα  για τα κορίτσια.
δ) Κολύμβηση  (50 μέτρα  Ελεύθερο)


Οι υποψήφιοι δηλώνουν κατά την εγγραφή τους τρία (3) από τα τέσσερα (4) παραπάνω αναγραφόμενα αγωνίσματα στα οποία θέλουν να δοκιμαστούν.



Οι υποψήφιοι αξιολογούνται για κάθε ένα αγώνισμα με βάση την επίδοσή τους ως εξής :  
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Αγαπητοί υποψήφιοι,
Οι οδηγίες που θα διαβάσετε αφορούν τη διαδικασία υγειονομικής εξέτασης και  πρακτικής σας δοκιμασίας.
            Για λόγους διευκόλυνσης των διαδικασιών,  προσέρχεστε προς υγειονομική εξέταση ανάλογα με το γράμμα που αρχίζει το επώνυμό σας :
Ώρα 7:30 προσέρχονται προς υγειονομική εξέταση υποψήφιοι και υποψήφιες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Α – Λ και σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
Ώρα 9:00 προσέρχονται προς υγειονομική εξέταση υποψήφιοι και υποψήφιες  των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Μ – Ω και σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
Στη συνέχεια οδηγείστε με μέριμνα της Γραμματειακής Επιτροπής στο χώρο κατάθεσης των δικαιολογητικών (1o Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου - 3ης Σεπτεμβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, Χαϊδάρι) όπου θα γίνει ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων σας.  Εκεί δηλώνετε τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα. Η δήλωση αυτή είναι οριστική και δεν μπορεί να ανακληθεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγωνισμάτων.
Κατόπιν θα οδηγηθείτε για υγειονομική εξέταση στα Γραφεία των ιατρών της Υγειονομικής Επιτροπής η οποία  κρίνει αν είστε ικανοί να λάβετε μέρος στις πρακτικές δοκιμασίες.
Τέλος θα παραλάβετε την ταυτότητα του υποψηφίου την οποία θα διατηρείτε σε άριστη κατάσταση τοποθετώντας την σε ειδική ζελατίνα και θα τη φέρνετε πάντα μαζί σας μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα κάθε φορά που θα δοκιμάζεστε σύμφωνα με το πρόγραμμα των δοκιμασιών στα επιλεγμένα αθλήματα όπως ακριβώς  στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο στίβο και στις κερκίδες σε άτομα που δεν συμμετέχουν στην επιτροπή η δεν είναι υποψήφιοι.
2. Οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση κόσμιας συμπεριφοράς και πιστής υπόδειξης των συστάσεων των μελών της επιτροπής.
 3. Κανένας υποψήφιος δεν περνά από πρακτικές δοκιμασίες αν δεν περάσει πρώτα από υγειονομική επιτροπή.
4. Σε περίπτωση που κάποιος έχει σοβαρό λόγο απουσίας (λόγοι υγείας, υπηρεσίας η απουσίας στο εξωτερικό), θα προσκομίζει τα δικαιολογητικά της απουσίας του στη γραμματεία, θα εξετάζεται υγειονομικά και στη συνέχεια θα αγωνίζεται στα αγωνίσματα που επέλεξε, κατ εξαίρεση την τελευταία μέρα σύμφωνα  με το πρόγραμμα.
 5. Αν οι δοκιμασίες πρέπει να γίνουν σε μια μέρα, θα προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση ότι ο υποψήφιος επιθυμεί να εξεταστεί σε όλα τα αγωνίσματα σε μια μέρα.
6. Θα γίνει αυστηρή τήρηση των αναγραφόμενων ημερομηνιών καθώς και του ωραρίου τέλεσης του προγράμματος εξετάσεων.